Jordemødrene i Køge        Astersvej 23 B, 4600 Køge

 

FB icon insta icon

Førstehjælpskursus

 

Kan du redde dit barns liv eller andre børn, hvis uheldet er ude?

 

untitled

 

På kurset får du undervisning om forbrændinger, ætsninger, forgiftninger, knoglebrud, frie luftveje, feberkramper, fald og slag mod hovedet og hjertelungeredning. Undervejs giver vores underviser og børnesygeplejerske Camilla dig masser af gode råd og tips til at undgå og forebygge ulykker i hjemmet med småbørn.

 

Efter kurset er du mere end godt klædt på til at redde små liv og mere bevidst om at forebygge ulykker i hjemmet. Kurset henvender sig til forældre, bedsteforældre og andre som passer babyer og småbørn i alderen 0-6 år. Sygeplejerske Camilla Gaardbo er underviser på holdene og der er begrænset antal pladser.

 

Du er velkommen til at medbringe din baby. Vi anbefaler ikke at medbringe børn over 1 år. Barnevogne kan stilles udenfor døren under taget.

 

Næste hold:

Onsdag d. 3. april 2024 kl. 10-12.30 hos Jordemødrene i Køge, Astersvej 23B, 4600 Køge. Pris kr. 350 pr. person. (Ledige pladser) Tilmelding: https://privat-jordemoder.planway.com/widget/teams

 

Pris: Kr. 350

Tilmelding er bindende. Betalingen refunderes ikke, men du er velkommen til at give pladsen videre hvis du bliver forhindret i at deltage.